weblog rouveen

Artikelen van November 2016

Zoeken

Lokale omroep

Reacties

vr, 21.04.2017 23:08
Ben er vanmiddag langs gereden : Berm is mooi glad en ingezaa id. Dus niks aan de hand.
vr, 21.04.2017 21:09
De reden hiervoor is omdat er door vele mensen is geklaagd o ver de rand van de berm. Die g roeide namelijk een 40cm [...]
do, 20.04.2017 22:17
Wie bedoeld u met "ze"? Heeft u "ze" zelf er al op aangespr oken? Is de berm moedwillig kapot gemaakt of was hie [...]

WeblogbeheerTip de redactie via WhatsApp! Voeg ’Weblog Rouveen' toe als contact in uw telefoon, 06-1545 2330, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
Bezoekers sinds
11 november 2007


Copyright & Privacy

Beweringen, meningen en vertoningen die geuit worden in de bijdragen van derden op Weblog Staphorst/Rouveen worden op eigen titel en verantwoordelijkheid van deze deelnemers en/of auteurs ingediend en zijn niet die van de redactie van Weblog Staphorst/Rouveen. Weblog Staphorst/Rouveen behoudt zich ten allen tijde het recht voor om in haar ogen ontoelaatbare (delen van) bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken. Ontoelaatbare reacties kunnen bij herhaling leiden tot een IPban. Dit houdt in dat u weblog Rouveen en/of Staphorst niet meer kan bezoeken.

Privacy


Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.


Copyright

Het is niet toegestaan artikelen en foto's over te nemen zonder schriftelijke toestemming.

Kalender

Terug November '16 Verder
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
 
12