weblog rouveen

Artikelen van Donderdag, 5 januari 2017

Zoeken

Lokale omroep

Reacties

za, 18.03.2017 08:39
De taartpuntensnijder waar het allemaal mee begon, en waarva n de Meppeler Courant en de St aphorster recentelijk me [...]
ma, 13.03.2017 12:31
Er zijn nog plekken wees er s nel bij om deze prachte film t e zien.
vr, 03.03.2017 22:51
Rond die tijd komt er ook de w ielerwedstrijd : ster van zwol le met tweehonderd renners ove r de stadsweg fietsen.......

WeblogbeheerTip de redactie via WhatsApp! Voeg ’Weblog Rouveen' toe als contact in uw telefoon, 06-1545 2330, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
Bezoekers sinds
11 november 2007


Copyright & Privacy

Beweringen, meningen en vertoningen die geuit worden in de bijdragen van derden op Weblog Staphorst/Rouveen worden op eigen titel en verantwoordelijkheid van deze deelnemers en/of auteurs ingediend en zijn niet die van de redactie van Weblog Staphorst/Rouveen. Weblog Staphorst/Rouveen behoudt zich ten allen tijde het recht voor om in haar ogen ontoelaatbare (delen van) bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken. Ontoelaatbare reacties kunnen bij herhaling leiden tot een IPban. Dit houdt in dat u weblog Rouveen en/of Staphorst niet meer kan bezoeken.

Privacy


Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.


Copyright

Het is niet toegestaan artikelen en foto's over te nemen zonder schriftelijke toestemming.

Kalender

Terug Januari '17 Verder
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
           
22