Slot Poortman   en Co

1 minuut gratis winkelen bij de Boni

weblog rouveen

Zoeken

Lokale omroep

Reacties

di, 02.09.2014 21:59
Als die bakkerij er uit gaat, bij de winkel, dan kan er net als heel vroeger weer een café in. Het word tijd dat e [...]
zo, 31.08.2014 22:32
Goed idee !!!
vr, 29.08.2014 08:43
Als hij de loterij wint kan hi j stoppen met fietsen en met d e Porsche komen. Henk, met "al s" kan alles.

Weblogbeheer

Bezoekers sinds
11 november 2007


facebook weblogstaphorst
Abonneren op dit weblog

Copyright & Privacy

Beweringen, meningen en vertoningen die geuit worden in de bijdragen van derden op Weblog Staphorst/Rouveen worden op eigen titel en verantwoordelijkheid van deze deelnemers en/of auteurs ingediend en zijn niet die van de redactie van Weblog Staphorst/Rouveen. Weblog Staphorst/Rouveen behoudt zich ten allen tijde het recht voor om in haar ogen ontoelaatbare (delen van) bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken. Ontoelaatbare reacties kunnen bij herhaling leiden tot een IPban. Dit houdt in dat u weblog Rouveen en/of Staphorst niet meer kan bezoeken.

Privacy


Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.


Copyright

Het is niet toegestaan artikelen en foto's over te nemen zonder schriftelijke toestemming.

Remote RSS/OPML-Blogroll Feed

No RSS/OPML feed selected