Slot Poortman   en Co

1 minuut gratis winkelen bij de Boni

weblog rouveen

Zoeken

Lokale omroep

Reacties

Buitenstaander about Niets nieuws onder de zon...
do, 24.04.2014 22:05
Snap al die heisa niet. Dodenh erdenking MOET op 4 mei. O o o die Staphorst toch, wat een s ukkels daar. Maar als Ko [...]
do, 24.04.2014 21:56
dan kom ik nog ff hoor.
Donald Rechtboog about Deelnemers autorodeo bekend
wo, 23.04.2014 22:42
Ik tel er 6.

Weblogbeheer

Bezoekers sinds
11 november 2007

Abonneren op dit weblog

Copyright & Privacy

Beweringen, meningen en vertoningen die geuit worden in de bijdragen van derden op Weblog Staphorst/Rouveen worden op eigen titel en verantwoordelijkheid van deze deelnemers en/of auteurs ingediend en zijn niet die van de redactie van Weblog Staphorst/Rouveen. Weblog Staphorst/Rouveen behoudt zich ten allen tijde het recht voor om in haar ogen ontoelaatbare (delen van) bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken. Ontoelaatbare reacties kunnen bij herhaling leiden tot een IPban. Dit houdt in dat u weblog Rouveen en/of Staphorst niet meer kan bezoeken.

Privacy


Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.


Copyright

Het is niet toegestaan artikelen en foto's over te nemen zonder schriftelijke toestemming.