Slot Poortman   en Co

1 minuut gratis winkelen bij de Boni

weblog rouveen

Zoeken

Lokale omroep

Reacties

ma, 17.08.2015 21:14
Organisatie Bedankt voor het o rganiseren van dit evenement e n op de laatste dag voor alle schoolgaande kinderen!
vr, 26.06.2015 12:42
vooral het laastste gedeelte i s betoverend,mooi.
do, 25.06.2015 09:13
Benieuwd! Verhaal overigens al langer bekend en in diverse b oeken en op internet te vinden . http://www.verhalenb [...]

Weblogbeheer

Bezoekers sinds
11 november 2007


facebook weblogstaphorst

Abonneren op dit weblog

Copyright & Privacy

Beweringen, meningen en vertoningen die geuit worden in de bijdragen van derden op Weblog Staphorst/Rouveen worden op eigen titel en verantwoordelijkheid van deze deelnemers en/of auteurs ingediend en zijn niet die van de redactie van Weblog Staphorst/Rouveen. Weblog Staphorst/Rouveen behoudt zich ten allen tijde het recht voor om in haar ogen ontoelaatbare (delen van) bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken. Ontoelaatbare reacties kunnen bij herhaling leiden tot een IPban. Dit houdt in dat u weblog Rouveen en/of Staphorst niet meer kan bezoeken.

Privacy


Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.


Copyright

Het is niet toegestaan artikelen en foto's over te nemen zonder schriftelijke toestemming.