Bespaar ruimte en geld met een stelling op maat

Iedereen die een magazijn heeft, weet het: oppervlakte kost geld. Een magazijn dat half leeg staat is een verlies voor je onderneming. Extra magazijnruimte moeten huren kost stukken van mensen. Je eigen magazijn voor 100% benutten is een enorme besparing op je budget. Stellingbouwers weten dit. Ze zijn constant bezig om nieuwe types van stellingen te ontwikkelen. Jij kiest de stelling op maat en benut elk plekje in je opslagplaats. Niet alleen de afmetingen van de stelling, maar ook de indeling in functie van de goederen die er opgestapeld liggen, is cruciaal. Maar welke stellingen zijn er zoal?

Diverse stellingen op maat

Bij de indeling van je magazijn is het type van stelling op maat van groot belang. Niet elk magazijn bevat dezelfde goederen. Daarom zijn er verschillende soorten stellingen te verkrijgen. Een legbordstelling is een stelling met legplanken die in de hoogte kunnen versteld worden. Bij een bakkenstelling krijg je een hele reeks bakjes waarin je kleine goederen op een overzichtelijke manier kunt opbergen. Een draagarmstelling dient om lange stukken zoals buizen of balken in op te bergen. Er zijn geen tussenschotten zodat je heel lange onderdelen kunt stapelen. Bij een grootvakstelling zijn, zoals het woord het zegt, de stellingen onderverdeeld in heel grote vakken. Hier kun je grote dozen, kisten of bakken in opstapelen. Denk bijvoorbeeld aan grote huishoudtoestellen of hoge rollen buizen. Palletstellingen zijn perfect op maat van standaard palletten gemaakt.

Deel je magazijn perfect in

Al de bovengenoemde stellingen zijn makkelijk met elkaar te combineren. Zo deel jij je magazijn in in functie van de goederen die je op dat moment wilt stapelen. De stellingen zijn makkelijk op te zetten en terug af te breken. Een stelling op maat geeft jou 100% flexibiliteit over het gebruik van je magazijn. Zo kun je kleine en grote goederen, hoge en lage dozen en lange en korte stukken optimaal in je stapelplaats kwijt. Hoe beter je je magazijnruimte beheert, hoe meer geld je bespaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *