Maak kennis met de wasbare luier van Kidzstore

Wasbare luiers zijn moderne, praktische luiers, aangepast aan ons dagelijks leven met een snelheid van 149 kilometer per uur! De dagen van de luier en de veiligheidsspeld zijn echt voorbij. Ze bestaan ​​uit een absorberend stuk stof en een waterdichte buitenlaag. Voor het absorberende gedeelte kunnen verschillende weefsels worden gebruikt. Katoen is de goedkoopste optie, maar het minst absorberend. Luiers van bamboe, hennep of microvezel hebben een beter absorptievermogen. Er zijn veel modellen wasbare luiers, daarom verkrijgbaar op de markt en voor hetzelfde model zijn er verschillende variaties. Sommige Wasbare luier hebben bijvoorbeeld klittenband en andere hebben drukknopen. Sommige kunnen zich aanpassen aan de grootte van de baby.

De modellen van Wasbare luier

  • Platte luiers: deze luiers zijn gemaakt van een eenvoudige rechthoek van stof die is gevouwen en in een waterdichte luierhoes is geplaatst. De kans op irritatie van de billen is groter bij dit luiermodel, aangezien deze in direct contact staan ​​met het absorberende gedeelte. Het is echter het goedkoopste model.
  • Voorgevormde luiers: deze luiers hebben al de vorm van een luier. Ze hoeven daarom niet te worden opgevouwen voordat ze in een waterdichte luierhoes worden geplaatst. Net als bij platte luiers staat de onderkant van de baby in direct contact met het absorberende gedeelte.
  • Zakluiers: De waterdichte luierhoes heeft een zak waarin een absorberend kussen wordt gestoken. Een binnencoating voorkomt zo dat het zitvlak van de baby in contact komt met de absorberende luier. Het is ook mogelijk om een ​​extra absorberend kussen toe te voegen om de opname van de luier te vergroten. Dit model is duurder.
  • Alles-in-één luiers: deze luiers zien eruit als wegwerpluiers. Ze zijn meestal uit één stuk gemaakt, maar sommige hebben mogelijk een verwijderbaar absorberend gedeelte. Dit is het luiermodel met de hoogste prijs.

Onthouden

Het beste model hangt voornamelijk af van de grootte en morfologie van de baby, evenals de voorkeuren van elk gezin. One-size-fits-all Wasbare luier zijn ook goedkoper. Echter, multi-size Wasbare luier zorgen voor een betere pasvorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *