Waar moet u op letten als u een outdoor led scherm wilt huren

Als u op zoek bent naar een outdoor led scherm dan moet u eerst goed in kaart brengen waar u het led scherm voor gaat gebruiken.

Er zijn namelijk heel veel soorten outdoor led schermen te huur.

Outdoor led scherm op aanhanger

Zo zijn er veel bedrijven die led schermen op aanhangers verhuren. Het voordeel is dat u het led scherm niet hoeft te laten opbouwen maar dat het al gereed is bij aankomst. U kunt gelijk de computer er op aansluiten om de content te gaan vertonen. Het nadeel is echter dat een led scherm aanhanger niet op het podium gereden kan worden. De led schermen zullen dn ook naast het podium moeten worden gezet. Een tweede punt waar u op moet letten is of er ruimte is voor de aanhanger en of het led scherm gedraaid kan worden. Sommige zitten namelijk op een draaibare mast en sommige hebben een vaste mast waardoor draaien niet mogelijk is.

LED scherm aanhangers zijn er ook in diverse maten dus bekijk goed hoe groot u wilt dat het led scherm is.

Mobiel outdoor led scherm

Als u toch wilt dat het led scherm op het podium komt te staan dan heeft u een mobiel outdoor led scherm nodig. Dat is een led scherm dat is opgedeeld in allemaal kleinere kabinetten die aan elkaar worden gekoppeld. Het wordt meestal vervoerd in flightcases. Bedenk wel dat zo’n scherm vaak moet worden opgehangen en dat er dus een truss aanwezig moet zijn om het led scherm aan te kunnen bevestigen.

Tevens is het handig om ook aan de achterkant van het scherm te kunnen zijn mocht er iets mis gaan met de bekabeling. Voormeer informatie over outdoor led schermen kunt u terecht bij de leddisplayexpert in Breda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *